سمینار یک روزه سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر با هماهنگی سفارت ایتالیا در ایران و با حضور و مشارکت تعدادی از شرکتهای ایتالیایی و نمایندگان بخش خصوصی و فعال ذیربط داخلی، عصر روز سه شنبه مورخ ۲۹ خردادماه در محل سالن همایش این سازمان برگزار میگردد.
پژوهشگران انگلیسی یک نوع جدید فتوسنتز کشف کردند که در آن باکتری نور مادون قرمز را می گیرد و به انرژی تبدیل می کند. روزنامه ایندیپندنت با اعلام این خبر، نوشت: این کشف می تواند روند جستجوی حیات بیگانه را در سیارات دیگر تغییر دهد.
بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در ماه میلادی سپتامبر در جنوب هند افتتاح شد. این نیروگاه ظرفیتی معادل ۶۴۸ مگاوات (MW) دارد و از ۲٫۵ میلیون سلول فتوولتائیک در منطقهای به وسعت ۱۰ کیلومتر مربع تشکیل شده است.
زیست آنلاین: استاد دانشگاه نیو ساوت ولز در استرلیا، برای کار خود که باعث افزایش بهره وری و کارایی سلول های خورشیدی شده بود، برنده جایزه جهانی انرژی نامیده شد.
زیست آنلاین: سازمان انرژی فدرال (FEMP)، سعی دارد با هدف ارائه اطلاعات در مورد فرصت های موجود و ایجاد برنامه های انگیزشی مختلف، بودجه اختصاص یافته هر ایالت در سرمایه گذاری بیشتر از انرژی های تجدید پذیر را فراهم آورد.
سناریوی اصلاحات بر مبنای تداوم سیاست فعلی و روندهای فناوری است و پیش بینی میکند تقاضای جهانی در حدود سال ۲۰۳۰ به ۱۱۱ میلیون بشکه در روز اوج پیدا می کند و در سال ۲۰۵۰ به ۱۰۵ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد یافت.
از تیرماه سال ۸۸ تا ابتدای خردادماه سال ۹۷ حدود دو میلیارد و ۷۲ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژیهای نو تولید شده که این میزان باعث صرفهجویی ۴۵۶ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.
جنبشی برای خرید ۱۰۰ درصدی برق مورد نیاز از کمپانیهای تولید کننده برق تجدیدپذیر شکل گرفته است و تعداد خریداران از ۴ شرکت در یک دهه پیش به ۵۰ شرکت رسیده است.
مطابق با قوانین سال قبل نرخ پایه خرید تضمینی به ازای هر کیلووات ساعت برای نیروگاههای خورشیدی با ظرفیت زیر ۲۰ کیلووات ۸۰۰ تومان ، از ۲۰ تا ۱۰۰ کیلووات ۷۰۰ و برای نیروگاههای بادی ۵۷۰ تومان است.
حداقل یک میلیون شغل جدید در نتیجه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، بهره وری بالاتر انرژی در ساختمانها و تقاضای بالاتر برای خودروهای برقی و همچنین تغییرات فناوری دیگر در آمریکای لاتین ایجاد خواهد شد.